Brian Løkke Autoværksted er andet end Porsche


Brian Løkke Auto har over 30 års erfaring med reparation, restaurering og service af Porsche.Dagligdagen drejer sig om meget andet end renovering, reparation af Porsche. Den største del af tiden går nemlig med at løse opgaver for de lokale og områdets mange turister.

Brian Løkke Auto er nemlig en virksomhed, hvor alle opgaver løses af firmaets dygtige personale. Her med Mads (mestersvenden), Brian selv og Jonas der bliver svend til august.

Det er godt at blive kontrolleret.
Kvalitetskontrollen sikres gennem Autobranchens Udviklingscenter, der mindst en gang om året gennemfører værkstedskontrol af vores testudstyr, maskiner og værktøj.Derudover gennemgår vi konstant efteruddannelser, så vi er i stand til at reparere biler med den nyeste viden og den sidste teknologi.

Disse aktiviteter sikrer, at vi kan udføre reparationer, justeringer og opsætning af kundernes biler til det højeste niveau og at arbejderne udføres korrekt.

Ordninger sikrer at vore kunder får kvalitet for pengene når bilen afleveres til os.

Og tilfredse kunder er lige præcis det, vi skal leve af!

 

1. maj i 2015 år kunne Brian således fejre 25 års jubilæum med Brian Lykke Auto (se under PRESSE).

Entusiasme, ekspertise og respekt er drivkraften i vores daglige arbejde, når vi betjener vores kunder fra ind og udland.

Det nye år, 2016, vil blive et år med forandringer.
Vi har så travlt, at vores nuværende værkstedsareal er blevet for lille til, at vi fortsat kan betjene vores kunder på den måde vi ønsker.

Derfor vil vi i løbet af foråret flytte til større lokaler på Industrivej 20.
Nærmere informationer følger om dato for flytningen, og indtil da, vil vi gøre alt for at servicere vores kunder på tilfredsstillende vis fra de nuværende lokaler på Strandvejen 7.

Vi ønsker alle et godt 2016.

Annette og Brian Løkke

IMG_0718

værksted 2015 006 965 samling 004 DSC03817 2,0 E motor helicoptor 001 Boxster34L003_srcset-large 944tilsalg003_srcset-large img175710 004